Advies geven is goed! Gericht advies geven is beter ;).

Hé hallo

BouwHeld

Grote of kleine klussen, niks is jou te gek! Jij bent een echte aanpakker, daar is geen twijfel over mogelijk. Goed bezig! Maar kijk uit dat je met al die drukte het overzicht niet verliest. Wist je dat bepaalde materialen je hierbij kunnen helpen?

Specials

Must-haves

Speciaal voor jou!

Eén van de dingen waar wij blij van worden, is het adviseren van producten die werken. Of beter gezegd: producten die voor jouw branche werken. Zijn dit de must-haves waar jij al een tijdje naar op zoek bent?

Uitgelicht product:

Gereedschapstickertjes

Als je professioneel gereedschap gebruikt voor een klus, wil je deze na een dag hard werken graag weer mee terugnemen naar huis. Maar hoe hou jij op een drukke bouwplaats, vol andere ondernemers, het gereedschap uit elkaar? De oplossing is simpel namelijk: gereedschapstickers met jouw logo.

Waar helpt dit product jou bij?
Door het plakken van de herkenbare stickers vind jij jouw gereedschap snel terug, altijd en overal. En, ook goed om te weten: deze stickers kunnen tegen een stootje. Ze zijn hufterproof ;).

Hulp nodig?

Laat mij je helpen

Kom je er niet uit en heb je hulp nodig? Goed nieuws!
Advies geven vind ik helemaal niet erg ;).

Wat klanten zeggen..

Ervaringen

Dana:

Na een gesprek op het kantoor van Ultra Graphix, ging Sylvana aan de slag. Ik had al wel een beetje een idee, wat ik wilde aan kleuren voor mijn huisstijl, maar wist niet goed hoe ik er een mooi geheel van kon maken. Sylvana wist precies te vertalen, wat ik wilde uitstralen met mijn huisstijl! De kleuren en elementen passen perfect bij elkaar. Ik ben er heel blij mee! De samenwerking is heel prettig, met vragen kun je altijd bij haar terecht. Een aanrader!

Marieke:

Ik ontwerp sinds een tijdje zelf mijn drukwerk. En dat bevalt heel goed! Sylvana heeft mij hiermee geholpen. Ze heeft mijn huisstijl elementen toegestuurd en een link naar een gratis te gebruiken ontwerpprogramma. Op die manier ben ik veel zelfstandiger. Sylvana checkt mijn bestanden en besteld voor mij mijn drukwerk. Zo weet ik zeker dat het goed gaat. Werkt erg prettig!

Stephan:

“De laatste tijd werk ik het meest samen met Sylvana en dat werkt heel goed. Ik app haar vaak wat ik nodig heb en dan denkt ze met me mee. Soms blijkt een ander materiaal dan ik zelf in gedachten had, net even geschikter voor mijn doel. Sylvana adviseert me en weet dat dan ook nog eens snel te regelen. Dat vind ik heel prettig. Net als ik heeft Sylvana de focus op kwaliteit, dus daarin zitten we op één lijn.”

 

Afke:

“Ik ben heel blij met mijn logo en huisstijl. Het is helemaal geworden zoals ik het wilde. Ik dacht wel in een bepaalde richting, maar had geen concreet beeld van hoe het moest worden. Mensen vinden het stijlvol en chique en dat was ook mijn bedoeling. De stijl van mijn producten, de aankleding van m’n winkel en de stijl die jullie voor mij ontworpen hebben, passen heel goed bij elkaar. Het is daardoor één geheel.”

Hulp nodig?

Laat mij je helpen

Kom je er niet uit en heb je hulp nodig? Goed nieuws!
Advies geven vind ik helemaal niet erg ;).

Contact

Ultra Graphix
Sylvana Postma
info@ultragraphix.nl

Tips en inspiratie ontvangen?
Marketing by
Home
Cart