Advies geven is goed! Gericht advies geven is beter ;).

Hé hallo

HorecaTopper

Jij bent vast geen 9 tot 5 type! Als horecaondernemer weet jij wel van aanpakken, ook al is dat soms tot in de late uurtjes. Goed bezig! Maar vergeet niet om op de juiste manier zichtbaar te zijn met jouw onderneming.

Specials

Must-haves

Speciaal voor jou!

Eén van de dingen waar wij blij van worden, is het adviseren van producten die werken. Of beter gezegd: producten die voor jouw branche werken. Zijn dit de must-haves waar jij al een tijdje naar op zoek bent?

Uitgelicht product:

Horeca notitieblokjes

Een terras vol mensen en lege glazen! Het is tijd om aan de slag te gaan. Bestellingen opschrijven doe je vanaf nu gemakkelijk met een speciaal ontworpen notitieblokje voor de horecabranche.

Waar helpt dit product jou bij?
Met de horeca notitieblokjes neem je overzichtelijk een bestelling op, weet je welke tafel heeft betaald en breng je de bestelling gemakkelijk naar de juiste tafel. Fijn toch? Zo hou je overzicht in drukke situaties.

Hulp nodig?

Laat mij je helpen

Kom je er niet uit en heb je hulp nodig? Goed nieuws!
Advies geven vind ik helemaal niet erg ;).

Wat klanten zeggen..

Ervaringen

Dana:

Na een gesprek op het kantoor van Ultra Graphix, ging Sylvana aan de slag. Ik had al wel een beetje een idee, wat ik wilde aan kleuren voor mijn huisstijl, maar wist niet goed hoe ik er een mooi geheel van kon maken. Sylvana wist precies te vertalen, wat ik wilde uitstralen met mijn huisstijl! De kleuren en elementen passen perfect bij elkaar. Ik ben er heel blij mee! De samenwerking is heel prettig, met vragen kun je altijd bij haar terecht. Een aanrader!

Marieke:

Ik ontwerp sinds een tijdje zelf mijn drukwerk. En dat bevalt heel goed! Sylvana heeft mij hiermee geholpen. Ze heeft mijn huisstijl elementen toegestuurd en een link naar een gratis te gebruiken ontwerpprogramma. Op die manier ben ik veel zelfstandiger. Sylvana checkt mijn bestanden en besteld voor mij mijn drukwerk. Zo weet ik zeker dat het goed gaat. Werkt erg prettig!

Stephan:

“De laatste tijd werk ik het meest samen met Sylvana en dat werkt heel goed. Ik app haar vaak wat ik nodig heb en dan denkt ze met me mee. Soms blijkt een ander materiaal dan ik zelf in gedachten had, net even geschikter voor mijn doel. Sylvana adviseert me en weet dat dan ook nog eens snel te regelen. Dat vind ik heel prettig. Net als ik heeft Sylvana de focus op kwaliteit, dus daarin zitten we op één lijn.”

 

Afke:

“Ik ben heel blij met mijn logo en huisstijl. Het is helemaal geworden zoals ik het wilde. Ik dacht wel in een bepaalde richting, maar had geen concreet beeld van hoe het moest worden. Mensen vinden het stijlvol en chique en dat was ook mijn bedoeling. De stijl van mijn producten, de aankleding van m’n winkel en de stijl die jullie voor mij ontworpen hebben, passen heel goed bij elkaar. Het is daardoor één geheel.”

Hulp nodig?

Laat mij je helpen

Kom je er niet uit en heb je hulp nodig? Goed nieuws!
Advies geven vind ik helemaal niet erg ;).

Contact

Ultra Graphix
Sylvana Postma
info@ultragraphix.nl

Tips en inspiratie ontvangen?
Marketing by
Home
Cart