Reclamematerialen

De stille kracht achter de ondernemer!

‘Ik ga voor mijzelf beginnen en dus heb ik een logo en een website met een webshop nodig.’ Dat hoor ik startende ondernemers geregeld zeggen. Iedereen weet namelijk wat een logo en een website is. Je hoort nooit iemand zeggen: ‘Ik ga voor mijzelf beginnen en ik heb een bord nodig van dibond butler finish, graag horizontaal geborsteld’. Best logisch! We weten namelijk niet goed wat voor positief effect reclamematerialen kunnen hebben op onze business. Tijd voor verandering!

Ondernemer zoekt stille kracht

Klinkt als.. Juist! Boer zoekt vrouw. Dwalen we nu niet af van het onderwerp reclamematerialen? Nee hoor, zeker niet! Daar komt ik weer op terug, maar eerst even dit. Ik ben echt benieuwd voor wie die ene boer met die blauwe overall kiest. Toch niet voor haar, die past totaal niet bij hem. Hij moet kiezen voor die leuke! Zo gaat het tijdens een aflevering van ‘Boer zoekt vrouw’ op zondagavond. Herkenbaar? Vast wel!

Uiteindelijk kiest de boer zijn vrouw! We kunnen er een mening over hebben, maar we veranderen er niks meer aan. We gunnen die boer iemand die hem aanvult, die zijn leven wat meer kleur geeft en met wie hij, ook niet onbelangrijk, samen sterk staat. Na het doorhakken van de knoop is er ineens niks meer terug te zien van die onzekere boer die zonder stille kracht door het leven moest. Precies! Je hebt gelijk! En dat is ook wat ik jullie ondernemers gun met jullie bedrijf.

Alle ondernemers zijn bewust of onbewust op zoek naar een stille kracht. En dan komen de reclamematerialen goed van pas. Zij willen jou echt helpen. Ze kunnen je werk uit handen nemen, iets duidelijk maken en jou helpen om zelfverzekerd jouw product of dienst te verkopen. Kortom, het is zeker de moeite waard om ze beter te leren kennen.

Hoe weet ik welke producten geschikt zijn voor mijn doel?

Geen zorgen! De boeren van Boer zoek vrouw staan er immers ook niet alleen voor. Yvon Jaspers helpt waar nodig is. Nu kan ik mijzelf qua uiterlijk moeilijk vergelijken met Yvon, maar je snapt mijn punt. Terug naar de materialen. Het kan zijn dat je wel weet in welke richting of welke sfeer je een materiaal zoekt, maar dat je nog niet duidelijk hebt welk materiaal geschikt is. In onze webshop staan verschillende materialen, voorzien van uitleg, je kunt hier vrijblijvend een offerte opvragen. Ik stuur je binnen een werkdag een prijs door. Moeilijker is het niet! Ben je niet geholpen met de producten in de webshop of kom je er zelf niet uit, stuur mij dan gerust een berichtje.

Veelgestelde vragen

Worden producten ook verstuurd?

Producten worden inderdaad verstuurd. Veel handiger toch? Als ondernemer is tijd in de meeste gevallen heel kostbaar. Wij realiseren het ontwerp, regelen de productie en zorgen ervoor dat het eindproduct bij jou wordt afgeleverd.

Kan ik ook zelf mijn reclamematerialen ontwerpen en de bestanden aanleveren?

Leuk dat je interesse hebt om zelf te ontwerpen. Misschien heb je ons Graphix Hero aanbod al voorbij zien komen. Hier stimuleren wij ondernemers om zelf aan de slag te gaan met een ontwerp. Het is dus zeker mogelijk om zelf een bestand bij ons aan te leveren, graag wel opgemaakt in het juiste ontwerpprogramma. Wij regelen de rest.

Is het ook mogelijk om producten door jullie te laten monteren?

Als je producten wil laten monteren, neem dan even persoonlijk contact met mij op. Het hangt namelijk af van het product en de locatie.

Staan alle producten in de webshop?

Nee niet allemaal! Ben je op zoek naar een bepaald product? Laat het mij weten, dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Loop jij vast?

Kom je er niet uit en heb je hulp nodig? Goed nieuws!
Advies geven vind ik helemaal niet erg ;).

Contact

Ultra Graphix
Sylvana Postma
info@ultragraphix.nl

Tips en inspiratie ontvangen?
Marketing by
Home
Cart