Wat is een template?

Werk je met templates? Dan sta je al met 1-0 voor! Je hebt er namelijk voor gekozen om het lastigste deel van het ontwerpwerk over te slaan. Misschien bewust of onbewust. Hoe dan ook, templates helpen jou om op de juiste manier aan een ontwerp te beginnen. Zij zorgen ervoor dat jij altijd met de juiste instellingen en op het juiste formaat te werk gaat. Dit voorkomt problemen.

Misschien herken je het wel. Je bent goed bezig geweest met een ontwerp en je wilt het vervolgens op social media plaatsen. Helaas geeft het systeem tijdens het uploaden aan dat het formaat niet klopt! Echt balen, want je was nog maar één stap verwijderd van het zo-deze-klus-hebben-we-ook-weer-geklaard-complimentje aan jezelf!

Dus wat is een template?

Het is een sjabloon dat je gebruikt om op het juiste formaat een bestand op te maken. Hierdoor kun gelijk goed beginnen en zijn alle ingewikkelde instellingen al voor je gedaan.

Maar het grootste voordeel is misschien wel dat we ze oneindig vaak kunnen gebruiken. Kant en klare templates die keer op keer weer voor ons klaarstaan om van elke design een succes te maken! Aan de templates zal het niet liggen, zij zijn bereid om het optimale uit een ontwerp te halen, jij ook?

Veel leesplezier!

Ik ben Sylvana Postma. Een grafisch vormgever die klaar staat om ondernemers te helpen om op de juiste manier de aandacht te krijgen van hun ideale klant.

Laat mij je helpen en onderscheid je van de rest!

Ontdek meer

Gratis cursus

Hulp bij ontwerpen!

Grijp je kans!

Ik ben Sylvana Postma. Een grafisch vormgever die ondernemers op een leuk niveau de kneepjes van het vak leert. Een mooi ontwerp maken, dat gun ik elke ondernemer! 

Wil jij ook de regie nemen over jouw eigen reclame-uitingen?

Ontdek meer

Home
Cart