Advies geven is goed! Gericht advies geven is beter ;).

Hé hallo

SportFanaat

Als sporter komt opgeven niet in jouw woordenboek voor. Doorzetten, grenzen verleggen en doelen stellen: daar draait het voor jou om. Maar wist je dat dit ook geldt voor jouw onderneming? Er staan leuke producten voor je klaar die je hierbij kunnen helpen.

Specials

Must-haves

Speciaal voor jou!

Eén van de dingen waar wij blij van worden, is het adviseren van producten die werken. Of beter gezegd: producten die voor jouw branche werken. Zijn dit de must-haves waar jij al een tijdje naar op zoek bent?

Uitgelicht product:

Rugzak met logo

Wat zou je ervan vinden als je met het inzetten van één product, meerdere mensen kan aanspreken? Klinkt niet verkeerd toch? Een premium rugzak met jouw logo is zo’n product. Geef bestaande klanten een handige rugzak en verspreid zo jouw merk onder potentiële klanten.

Waar helpt dit product jou bij?
Dit product verspreidt jouw merk op een eenvoudige manier. Dit product is leuk om te krijgen en handig om te gebruiken.

Hulp nodig?

Laat mij je helpen

Kom je er niet uit en heb je hulp nodig? Goed nieuws!
Advies geven vind ik helemaal niet erg ;).

Wat klanten zeggen..

Ervaringen

Dana:

Na een gesprek op het kantoor van Ultra Graphix, ging Sylvana aan de slag. Ik had al wel een beetje een idee, wat ik wilde aan kleuren voor mijn huisstijl, maar wist niet goed hoe ik er een mooi geheel van kon maken. Sylvana wist precies te vertalen, wat ik wilde uitstralen met mijn huisstijl! De kleuren en elementen passen perfect bij elkaar. Ik ben er heel blij mee! De samenwerking is heel prettig, met vragen kun je altijd bij haar terecht. Een aanrader!

Marieke:

Ik ontwerp sinds een tijdje zelf mijn drukwerk. En dat bevalt heel goed! Sylvana heeft mij hiermee geholpen. Ze heeft mijn huisstijl elementen toegestuurd en een link naar een gratis te gebruiken ontwerpprogramma. Op die manier ben ik veel zelfstandiger. Sylvana checkt mijn bestanden en besteld voor mij mijn drukwerk. Zo weet ik zeker dat het goed gaat. Werkt erg prettig!

Stephan:

“De laatste tijd werk ik het meest samen met Sylvana en dat werkt heel goed. Ik app haar vaak wat ik nodig heb en dan denkt ze met me mee. Soms blijkt een ander materiaal dan ik zelf in gedachten had, net even geschikter voor mijn doel. Sylvana adviseert me en weet dat dan ook nog eens snel te regelen. Dat vind ik heel prettig. Net als ik heeft Sylvana de focus op kwaliteit, dus daarin zitten we op één lijn.”

 

Afke:

“Ik ben heel blij met mijn logo en huisstijl. Het is helemaal geworden zoals ik het wilde. Ik dacht wel in een bepaalde richting, maar had geen concreet beeld van hoe het moest worden. Mensen vinden het stijlvol en chique en dat was ook mijn bedoeling. De stijl van mijn producten, de aankleding van m’n winkel en de stijl die jullie voor mij ontworpen hebben, passen heel goed bij elkaar. Het is daardoor één geheel.”

Hulp nodig?

Laat mij je helpen

Kom je er niet uit en heb je hulp nodig? Goed nieuws!
Advies geven vind ik helemaal niet erg ;).

Contact

Ultra Graphix
Sylvana Postma
info@ultragraphix.nl

Tips en inspiratie ontvangen?
Marketing by
Home
Cart