Direct je prijs berekenen

Voorbeeld ontwerp in mailbox

Gratis verzending

Promotiematerialen

Voor jouw evenement

Jij weet het zeker! De mensen die jouw evenement gaan bezoeken, zullen met een voldaan gevoel naar huis gaan. Nu is het alleen nog belangrijk om hen te laten weten waar en wanneer ze aanwezig moeten zijn, toch? Ontdek welke promotiematerialen voor jou gaan werken.

Vertel mij meer..

Binnen 7 dagen geleverd (na akkoord ontwerp).

Promotiematerialen

volledig te personaliseren

Jij weet het zeker! De mensen die jouw evenement gaan bezoeken, zullen met een voldaan gevoel naar huis gaan. Nu is het alleen nog belangrijk om hen te laten weten waar en wanneer ze aanwezig moeten zijn, toch? Ontdek welke promotiematerialen voor jou gaan werken.

Vertel mij meer..

Binnen 7 dagen geleverd (na akkoord ontwerp).

Zet materialen in,

die voor jou werken.

Het vetste evenement van het jaar organiseren, daar ga je voor! Nu is het alleen nog zaak om de juiste materialen te vinden die je helpen om zichtbaar te zijn voor de juiste mensen. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de onderstaande materialen.

Bouwhek Spandoek

Naast het bieden van afscherming, is een bouwhek spandoek ook geschikt om een gave sfeer te creëren of informatie te delen. Dat maakt het zeker een win-winsituatie.

Vanaf

€79,-

Excl. btw. per stuk

Dranghek spandoek

Dit is absoluut een must-have voor jouw evenement. Je communiceert duidelijk en je handhaaft op een prettige manier de orde op jouw evenement.

Vanaf

€34,-

Excl. btw. per stuk

Roll up banner

Een roll-up banner behoort tot de basis van jouw beursmateriaal. Gemakkelijk mee te nemen, geschikt voor indoor gebruik en beschikbaar in verschillende prijsklassen.

Vanaf

€84,-

Excl. btw. per stuk

Beachflags

Verkrijgbaar in diverse formaten, geschikt voor verschillende ondergronden, en absoluut een aanrader als je een sfeervol evenement wilt creëren.

Vanaf

€59,-

Excl. btw. per stuk

Bewegwijzering

Het sturen van verkeer in de juiste banen is erg waardevol. Met bewegwijzeringsbordjes kan chaos voorkomen worden. De borden zijn beschikbaar in verschillende formaten.

Vanaf

€14,-

Excl. btw. per stuk

Flyers & Posters

Jij organiseert een evenement en iedereen mag het weten! Verspreid zoveel mogelijk flyers en posters en bereik een groot publiek. Beschikbaar in diverse formaten.

Vanaf

€24,-

Excl. btw. per stuk

Reviews

De materialen zien er weer super uit. We gaan ze zo snel mogelijk verspreiden. 

Strandcross Lemmer

Reviews

Wij organiseren elk jaar een aantal wedstrijden vanuit onze club. We hebben door Sylvana podium prijzen laten maken die wij voor elke wedstrijd kunnen meegeven aan de deelnemers die op het podium staan. Ze heeft een uniek ontwerp gemaakt dat past bij onze club. Bedankt! Ook namens de deelnemers.

Bart

Hi, ik ben Sylvana. Leuk dat je interesse hebt in promotiematerialen voor jouw evenement. Laten we samen sparren en gave plannen tot leven roepen door unieke designs en de juiste materialen. Ik ben er klaar voor, jij ook?

Sylvana

Grafisch ontwerper

Hi, ik ben Sylvana. Leuk dat je interesse hebt in promotiematerialen voor jouw evenement. Laten we samen sparren en gave plannen tot leven roepen door unieke designs en de juiste materialen. Ik ben er klaar voor, jij ook?

Sylvana

Grafisch ontwerper

Interesse?

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Incl. gratis brainstormgesprek.

In welk materiaal heb je interesse?

Wil je gebruik maken van een gratis brainstorm gesprek?

Veelgestelde vragen

Product & ontwerp

Wat gebeurd er na het aanvragen van een offerte?

Als je op deze pagina een offerteaanvraag doet voor promotiematerialen, ontvang je binnen een aantal uur reactie per e-mail. We kunnen of jouw wensen telefonisch bespreken, waarna je een offerte ontvangt voor de besproken materialen per e-mail. Of als alternatief kunnen we de aantallen voor de door jou gevraagde producten bespreken via de mail, waarna je binnen enkele uren een vrijblijvende offerte ontvangt ;).

Krijg ik nog een voorbeeld ontwerp te zien?

Zeker! Wanneer je een voorbeeldontwerp hebt aangevraagd, nemen wij binnen 48 uur contact met je op. We bespreken nog even je wensen en sturen je vervolgens een offerte voor het gevraagde aantal sportprijzen. Jouw ontwerp wordt ingepland, en we sturen je zo snel mogelijk een voorbeeldontwerp via e-mail. De productie van de sportprijzen begint pas nadat jij akkoord hebt gegeven op het ontwerp.

Kan mijn logo toegevoegd worden?

Ja, dat kan zeker! We raden het zelfs aan, omdat een sportprijs hierdoor nog persoonlijker en herkenbaar wordt voor de deelnemers. Stuur ons jouw logo via de mail in een vectorbestand. Een vectorbestand is een PDF, EPS of AI-bestand van jouw logo.

Mag ik zelf de kleuren bepalen van het ontwerp?

Heb jij al meerdere keren een evenement georganiseerd? Dan heb je vast al een vast kleurenpalet dat je gebruikt voor je reclame-uitingen. Wij kunnen deze kleuren ook in jouw sportprijs ontwerp verwerken. Zo past de sportprijs helemaal bij het door jou georganiseerde evenement. Je mag dus zelf de kleuren bepalen van het ontwerp ;).

Kan ik verschillende formaten bestellen?

Yes! Dat is mogelijk. Promotiematerialen zijn er in allerlei soorten en maten. Dus laat gerust jouw plannen weten en wij denken graag met je mee voor het juiste materiaal en formaat.

Kan ik ook vooraf het product in het echt bekijken?

Wij begrijpen dat je wil weten hoe jouw materiaal er in het echt uit komt te zien. Je kan daarom samples aanvragen van de materialen die wij aanbieden. Stuur een mailtje naar info@ultragraphix.nl en wij sturen je z.s.m. een samplepakket op.

Betaling & levering

Moet ik vooraf betalen?

Nee, je vraagt eerst een gratis ontwerp aan. Je betaalt niet eerder dan dat je het ontwerp hebt goedgekeurd. Na het goedkeuren van het ontwerp, ontvang je een factuur met betaallink via de mail. Zodra de betaling is voldaan, gaat jouw product in productie.

Bieden jullie ook staffelkorting aan?

Ja, wij bieden staffelkorting aan ;). Je profiteert van staffelkorting vanaf 40 stuks. Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan.

Betaal ik ook voor de verzendkosten?

Nee. Geen verrassingen achteraf. Je betaalt bij ons niet voor de verzendkosten.

Kunnen producten retour?

De producten die wij leveren zijn vrijwel altijd gepersonaliseerd. Aangezien gepersonaliseerde producten niet geretourneerd kunnen worden, zoeken we uiteraard naar een passende oplossing als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met de producten.

Wat is de levertijd van promotiematerialen?

Na akkoord van het ontwerp sturen wij zo snel mogelijk een betaallink. Zodra de betaling is ontvangen, gaan de sportprijzen in productie. De standaardlevertijd voor de sportprijzen bedraagt 6 á 7 dagen. Heb je de sportprijzen met spoed nodig? Neem dan gerust contact met ons op; wij bekijken graag de mogelijkheden voor je.

Moet ik thuisblijven als de bezorger langskomt?

Geen probleem als je niet aanwezig bent tijdens het bezorgmoment. De bezorgdienst zal het de volgende dag opnieuw proberen. Je kunt ook een notitie achterlaten voor de chauffeur, zodat hij of zij weet waar het pakket mag worden neergezet.

Wil jij een

Next level evenement organiseren?

Profiteer van een gratis brainstormgesprek.

Yes! Jij gaat ervoor. Het wordt hét evenement van het jaar. Nu rest alleen nog de uitvoering. Laten we even sparren. Zo leren we elkaar kennen, en denk ik met je mee over het inzetten van de juiste materialen. Wil jij een gratis brainstormgesprek inplannen?